Partners

Microplex_c94_m47_y11_k45_3000px.png

"Sinds 1987 is het streven van microplex om de grafische processen en workflows van klanten te optimaliseren", zegt Olaf Mergili, CEO van Microplex. "Het feit dat ze daar steeds weer in slagen is een aanwinst voor hun uitstekende team van specialisten. Microplex houd ervan de permanente uitdaging aan te gaan met de snelle technologische ontwikkeling van 's werelds toonaangevende producenten van printers." Als basis voor deze high-performance printers gebruiken we de hardware van diverse bekende fabrikanten. Maar alleen met onze Microplex "controller" benutten deze printers hun volledige potentieel.

 

logo Godex.png 

GoDEX International is opgericht in 1993, met haar hoofdkantoor in Taipei Taiwan. Het is een engineering company die zich specialiseert in het ontwerpen en vervaardigen van streepjescode-producten die de industrie in waardeprijs,en hoge prestatiecategorie leid. GoDEX heeft kantoren in de VS, Europa en China en haar producten worden wereldwijd verspreid.

GoDEX heeft zijn succes gecreëerd en dat heeft een loyaal gevolg van duizenden klanten verdiend door zeer betaalbare producten te leveren die zeer goed zijn ontworpen en ondersteund door een netwerk van partners en netwerken van een wederverkoper dat 100% op lange termijn klanttevredenheid staat.

 

327b154286c55df307bd46b300b242c5_w200.gif

Seagull Scientific is een toonaangevend vernieuwer van label design software, het afdrukken van etiketten software en barcode software sinds 1985. Seagull ontwikkelde 's werelds eerste Windows-software voor industriële labelprinters, waaronder de allereerste Windows-printerdrivers. Vandaag is hun toonaangevende BarTender ontwerp en drukwerk software voor het label, barcode, RFID, en de kaart printen een essentieel instrument voor honderden duizenden gebruikers in meer dan 150 landen. Software wordt wereldwijd op de markt gebracht via waarde Distributeurs toegevoegde zoals HiTecLabel.

 

ac444a29be28501df3eebbfbdc76544b_w200.jpg

VIPColor Technologies, een divisie van Venture Corporation Ltd, draagt zorg voor de ontwikkeling, marketing en productie van een scala aan digitale kleuren inkjet etiketprinters voor het bedrijfsleven sinds 1998. VIPColor heeft haar uitgebreide kennis van de industrie gebruikt voor de ontwikkeling van kleuren etiketprint oplossingen, gericht op snelheid, eenvoud, betrouwbaarheid, print kwaliteit en connectiviteit. Met klanten in meer dan 35 landen, genereren de VIPColor kleuren etiketprinters uitstekende labels van hoge kwaliteit on-demand en van rol naar rol. De producten worden wereldwijd verkocht via Distributeurs met een hoog toegevoegde waarde zoals HiTecLabel.